Oţelul a făcut doar transferuri de umplutură în acaestă vară. Dorinel mizează pe "vechea gardă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei etape, campioana a obţinut prima victorie în campionat având în primul „11“ un singur fotbalist transferat în această vară. Dintre cele şase achiziţii făcute în ultima perioadă, doar Zoran Ljubinkovici şi Sorin Frunză au apucat să joace pentru gălăţeni.

Primul a fost titular şi integralist, deşi s-a aflat la prima apariţie în tricoul campioanei în Liga I, în timp ce Frunză a bifat ultimele 30 de minute. Ljubinkovici a fost adus pentru a-i face concurenţă lui Sălăgeanu pe flancul stâng al apărării, în timp ce Frunză se bate cu Laurenţiu Buş pentru postul de mijlocaş stânga.

În rest, fostul petrolist, Benga, a prins o dată lotul de 18 în campionat, dar n-a fost folosit, în timp ce peruanul Chavez n-a fost nici măcar rezervă până acum. În cazul său, se învocă argumentul că are nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda în România. Alexandru Iacob şi Daniel Novac au ajuns la Galaţi abia de câteva zile.

„Munti" crede în ei

Tehnicianul campioanei le-a mărturisit apropiaţilor că are încredere totală în jucătorii transferaţi în această vară. Dorinel Munteanu este adeptul ideii de continuitate, preferând să folosească mai mult jucătorii cu care a câştigat titlul şi Supercupa. El speră totuşi ca toţi cei şase fotbalişti nou-veniţi să se integreze în viitorul apropiat pentru a-i putea folosi din luna septembrie, atunci când Oţelul va avea meciuri din trei în trei zile în Liga I, dar şi în grupele Ligii Campionilor.

Cât au jucat achiziţiile Oţelului în Liga I

Nume    Minute adunate


Chavez    0
Benga    0
Z. Ljubinkovici    90
S. Frunză    91
Alexandru Iacob 0
Daniel Novac    0

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite