Galaţi: Oţelul a primit 500.000 de euro de la bugetul local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local s-a aflat şi un proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local a sumei 4.470.000 de lei pentru finanţarea a 20 de organizaţii sportive.

Cea mai mare sumă a fost repartizată Clubului Oţelul - 500.000 de euro, sumă pe care Marius Stan a considerat-o însă insuficientă.

„După cum bine ştiţi avem o şansă reală de a duce Galaţiul în Champions League. Mă aşteptam ca susţinerea să fie pe măsura contracandidatei noastre, Timişoara. Eu am fost modest, am cerut un milion de euro. Ni s-au alocat 500.000 de euro, sumă pe care o consider total insuficientă în condiţiile în care numai în 2010 am dat la bugetul de stat 47 de miliarde”, a spus Marius Stan, preşedintele Clubului Oţelul.

Nemulţumit de modul cum au fost repartizaţi banii a fost şi consilierul Nicolae Rainea: "Era momentul să dăm mai mulţi bani Oţelului. De exemplu, Constanţa şi  Piatra Neamţ s-au dat mai mulţi bani sportului. La noi de ce nu se poate? De asemenea, clubul "Dunărea" are foarte puţini bani, în comparaţie cu celălalte cluburi. Trebuia să se ţină cont că acest club are 400 de sportivi".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite