Oţelul, lider cu cinci puncte avans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Râpă în mijlocul suporterilor. Foto Bogdan Dimofte
Cornel Râpă în mijlocul suporterilor. Foto Bogdan Dimofte

Oţelul Galaţi a învins cu 1-0 pe Sportul Studenţesc, în ultimul meci din acest an pe teren propriu. Cu 39 de puncte, indiferent de ce rezultate se vor mai înregistra în această etapă a 18-a, Oţelul va râmîne pe primul loc cu un avans de cinci puncte faţă de ocupanta locul doi.

Trupa lui Dorinel Munteanu a trecut prin mari emoţii, cei de la Sportul având câteva ocazii de a deschide scorul, cea mai clară oportunitate fiind irosită de Tiberiu Bălan, care a scăpat singur cu portarul dar a trimis în bara laterală (min. 55). Golul izbăvitor a fost marcat de Pena (min. 76) cu o execuţie superbă: voleu din 16 metri fără să se uite la poartă, din întoarcere. "Altă soluţie nici nu cred că aveam la faza golului. Oricum, m-aş fi mulţumit să o împing şi de pe linia porţii, numai să intre", a mărturisit Marius Pena.
"Am avut şi şansă, bine că nu le-au intrat celor de la Sportul la ocaziile pe care le-au avut. Cu atât e mai mare bucuria, pe cât de greu a fost meciul. Ar fi fost mare păcat ca seria meciurilor de acasă din acest sezon fabulos să se încheie altfel decât cu o victorie!, a declarat Marius Stan, director general al grupării gălăţene.
Stan a adăugat că sunt şanse mari ca partidele din etapa 19.a să nu se mai dispute în acest an: "Sunt cam 90 la sută şanse, în opinia mea, să fie programată pentru anul viitor această etapă".
1-0
Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Filip, Neagu - Antal (Iorga '71), G. Paraschiv, S. Ilie (Ochiroşii '59) - Pena (Borbely '90). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Sportul Studenţesc: Viciu - Farmache, Patriche, D. Lung, Maxim - Ferfelea, Cruceru, Pătraşcu (Dobre '79), Varga - Bălan (Postolache '60), Curelea. Antrenor: Florin Tene.
A marcat: Pena minutul 76, spectatori 6.000
Cartonaşe galbene: Perendija '60, Grahovac '84 / Varga '56.
Arbitru: Teodor Crăciunescu

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite