Oţelul, campioana mesei verzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în prima etapă după reluarea campionatului, liderul Ligii I la fotbal, Oţelul Galaţi şi-a adjudecat trei puncte, după ce adversarul, Pandurii Târgu Jiu au fost penalizaţi de LPF, echipa de la malul Dynării ar putea repeta isprava şi etapa viitoare.

Conform onlinesport.ro, Oţelul poate câştiga cu 3-0 meciul pe care ar trebui să-l dispute în compania Rapidului, la Galaţi. Motivul? Giuleştenii riscă şi ei o sancţiune drastică din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce nu au reuşit să-şi achite datoriile către FC Braşov.

Dacă FC Braşov a oferit o păsuire de o săptămână, iar Rapid a putut disputa meciul împotriva Unirii Urziceni, Ioan Nicolae, patronul echipei de la poalele Tâmpei nu se va mai arăta tot atât de indulgent.Neculaie a fost de acord sa accepte o amanare deoarece ialomitenii ii sunt rivali la retrogradare si o victorie a lor la masa verde l-ar fi incurcat.

Patronul brasovenilor i-a avertizat insa pe giulesteni ca nu va mai accepta o noua amanare, mai ales ca nu are nici un interes la meciul Otelul - Rapid. Totusi, el a acceptat luni ca plata sa se faca joi, in loc de marti asa cum se anuntase initial.

Astfel, rapidistii au termen pana jou, la ora 24:00, sa plateasca aproximativ 250 de mii de euro, pentru ca altfel vor pierde la masa verde meciul cu Otelul Galati.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite