Oţelul bate tot de când Liviu Antal are tatuaj cu familia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Antal
Liviu Antal

Născut la Şimleu Silvaniei, în judeţul Sălaj, Liviu Antal a plecat de lângă familie pe când era doar în clasa a cincea, să facă fotbal la Oradea. Astfel a ajuns la LPS Oradea, anii au trecut, a trecut pe la Concordia Chiajna, ASA Tg. Mures, pentru ca în cele din urmă să traverseze ţara, venind la Oţelul, cu care s-a înfipt zdravăn în fotoliul de lider al Ligii I.

Spune că adolescenţa trăită printre străini l-a făcut să simtă din plin cât de preţioasă este afecţiunea familiei şi nu ratează nici un prilej de a le spune celor de acasă cât de mult îi preţuieşte.

Duminică, după ce a marcat primul gol al echipei sale în partida câştigată cu Gloria Bistriţa, şi-a ridicat tricoul pentru a lăsa să se vadă dedicaţia către mama sa, care împlinise în ziua precedentă 42 de ani: „La Mulţi ani, mamă".
Mijlocaşul liderului Ligii 1 a găsit un mod inedit de a-şi arăta dragostea faţă de mamă, tată şi soră.

De dorul părinţilor, Ioan şi Eleonora Antal, dar şi al Florentinei, sora studentă la Cluj, în urmă cu câteva luni şi-a făcut un tatuaj inedit în partea dreaptă a abdomenului, cu portretele lor.

„Îmi iubesc familia ca pe ochii din cap. A fost modul meu de a arătat cât de mult îi preţuiesc. E talismanul meu, uite ce bine ne merge de când îl am", a mărturisit Liviu Antal, marcator a două goluri în acest sezon pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite