Galaţi: Dinamo, colac de salvare pentru Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Dinamo, colac de salvare pentru Oţelul
Galaţi: Dinamo, colac de salvare pentru Oţelul

Gălăţenii s-au obişnuit să câştige pe terenul dinamoviştilor când echipa este în situaţie critică

Recenta victorie a celor de la Oţelul pe terenul dinamoviştilor (scor 0-1) nu este prima ispravă de acest gen a trupei gălăţene când se află într-o situaţie critică în clasament. În martie 2006, la meciul de debut al antrenorului Petre Grigoraş la Oţelul, în prima etapă a returului, când aveau numai nouă puncte, gălăţenii câştigau pe „Dinamo” (scor 0-3).

Înaintea partidei de sâmbăta trecută, Oţelul avea doar patru puncte, iar antrenorul Dorinel Munteanu avea nevoie de puncte ca de aer pentru a mai diminua corul cotestatarilor săi din tribună. „E mai puţin importantă această victorie pentru mine, e importantă pentru moralul echipei, pentru că veneam după trei înfrângeri”, a declarat Munteanu.

„Prea de multe ori noi am fost cei care-i resuscitam pe alţii, e bine că mai găsim şi noi un colac de salvare. Mă aşteptam să iasă bine, pentru că în faţa unei echipe ca Dinamo jucătorii au altă mobilizare. Ştiu că un succes acolo are altă rezonanţă şi se agaţă de orice minge. Dar să uităm acest meci. Dacă nu batem sâmbătă pe Mediaş victoria de la Dinamo nu mai are valoare”, a declarat directorul general de la FC Oţelul, Marius Stan.

Stan a adăugat că înfrângerea de sâmbătă le prinde foarte bine dinamoviştilor: „Este clar că ne-au subestimat şi sunt convins că le-am făcut un mare bine celor de la Dinamo, i-am trezit pentru meciul de joi cu Sturm Graz, din Europa League”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite