FOTBAL: Imbulzeală pentru bilete, Oţelul - Dinamo se joacă cu casa închisă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii oţelari vor să vadă din nou echipa în Europa League
Suporterii oţelari vor să vadă din nou echipa în Europa League

Câteva zeci de suporteri ai Oţelului s-au strâns încă de la primele ore ale dimineţii în faţa caselor de bilete din jurul stadionului, înainte de deschiderea acestora, pentru a fi siguri că obţin un loc în tribună la meciul cu Dinamo Bucureşti, ce va avea loc astăzi, cu începere de la ora 15.30

Îmbulzeala a început de sâmbătă, când s-a înregistrat un record absolut în ceea ce priveşte vânzările de bilete pentru un meci pe teren propriu al echipei gălăţene.

Peste 3.000 de tichete au fost vândute încă de sâmbătă, lucru unic în istoria clubului gălăţean la capitolul vânzări cu o zi înaintea partidei.

După cum decurg lucrurile la casele de bilete, este aproape sigur că se va ajunge la un număr de spectatori plătitori fără precedent. Capacitatea tribunelor este de 10.500 de locuri, iar la cele 3.000 de tichete vândute sâmbătă se adaugă cei 1.000 de abonaţi. Astfel, au mai rămas de vândut 6.500 de bilete.

"Până acum nu am avut niciodată mai mult de 6.000 de spectatori plătitori, chiar şi la meciurile în care stadionul a fost arhiplin. De data aceasta sunt şi turnicheţii, ceea ce diminuează mult numărul celor care intră fără să plătească. Oricum, vor fi supracontroale la porţi, este posibil să ne apropiem de numărul maxim de plătitori, 10.500", a declarat Marius Stan, directorul general al FC Oţelul.

Dacă trupa lui Dorinel Munteanu va trece astăzi de "câinii roşii", va intra cu şanse mari în lupta pentru un loc în cupele europene.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite