Oraşul meu: Evitaţi să ieşiţi cu maşinile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimul viscol care a lovit Galaţiul
Ultimul viscol care a lovit Galaţiul

Chiar dacă avertizarea cu cod portocaliu a expirat ieri seară, pe mai multe drumuri judeţene şi naţionale de pe raza Galaţiului se circulă în condiţii de iarnă. Din acest motiv, este indicat ca şoferii să evite deplasările cu autoturismul în afara municipiului Galaţi, dacă acest lucru nu este neapărat necesar şi să limiteze pe cât posibil şi deplasările în interiorul municipiilor şi oraşelor.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi ca atunci când traversează zone unde partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită să manifeste maximum de prudenţă, să circule cu viteză redusă, să mărească distanţa de siguranţă în mers, să utilizeze luminile de întâlnire şi să evite efectuarea manevrelor în trafic- depăşiri, treceri de pe o bandă pe alta.

Unde mergem:

Astăzi, gălăţenii care au timp liber, au printre opţiuni vizitarea Expoziţiei de grafică şi pictură de la Galeriile Nicolae Mantu. Cei care preferă să iasă într-un club, pot merge în Scena Cafe, la un recital susţinut de  Hippie şi Dudu (ora 20.30)

Concurs cu premii la „Miri Expo"


„Miri Expo", expoziţia dedicată nunţilor care va fi organizată în perioada 12-14 februarie, în Galeria Real, vine în sprijinul tinerilor care doresc să-şi unească destinele. Astfel, în cadrul târgului cei interesaţi pot găsi bijuterii, saloane de cosmetică şi înfrumuseţare, florării, case de modă şi producători rochii de mireasă şi costume pentru bărbaţi, invitaţii, cofetării şi agenţii de turism. De asemenea, îndrăgostiţii vor putea participa la concursul „cea mai frumoasă declaraţie de dragostea precedată de o cerere în căsătorie" la finalul căruia vor putea câştiga o rochie de mireasă, vinul pentru o nuntă de 100 de persoane şi bineînţeles alte premii surpriză. Declaraţiile de dragoste pot fi trimise pe adresa office@jobcocktail.ro sau completaţi talonul de tombolă de la eveniment sau din publicaţia "Adevarul de Seară".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite