Oraşul meu: Îşi riscă viaţa trecând pe o trecere de pietoni desfiinţată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pietoni conservatori la “Potcoava de Aur”
Pietoni conservatori la “Potcoava de Aur”

Deşi a fost desfiinţată de mai bine de cinci luni, trecerea de pietoni continuă să fie folosită de gălăţenii inconştienţi, care se expun astfel accidentelor. De multe ori, aceste traversări se lasă cu înjurături şi din partea şoferilor, care nu mai au niciun indicator care să le anunţe trecerea de pietoni, dar şi din partea trecătorilor, care sunt convinşi că acolo încă este o zonă rezervată lor.

Şi am putea să le dăm dreptate acestora din urmă pentru că marcajul de pe carosabil este încă proeminent.

Unde mergem ?
Astăzi, gălăţenii care se vor încumeta să iasă din casă pot vizita, începând cu ora 17.00, cele două expoziţii de grafică şi pictură de la Galeriile „Nicolae Mantu" şi Galeriile Mondart.

Concurs de idei geniale!
Fundaţia "Scientica" organizează concursul "Idei ştiinţifice inovatice".

Concursul se adresează elevilor, studenţiilor şi tinerilor cercetători cu vârsta de până la 30 de ani. Premiile concursului, acordate de un juriu format din membrii AOSR, vor fi de 1.800 euro. Câştigătorii vor fi sprijiniţi pentru valorificarea ideilor şi tehnologiilor premiate.

Data limită pentru trimiterea propunerilor este: 31 martie 2010. Regulamentul concursului şi formularele de înscriere pot fi accesate pe www.aos.ro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite