Oraşul meu: Film de Oscar la Ţiglina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din filmul "Motivat să ucidă"
Imagine din filmul "Motivat să ucidă"

Astăzi, la cinema Ţiglina, gălăţenii pot vedea filmul "Motivat să ucidă". Cei care deja l-au vizionat pot alege să se distreze în Summer Time. Totuşi şoferii trebuie să fie atenţi cum vor conduce până la destinaţia aleasă pentru că străzile Galaţiului pot fi acoperite de zăpadă sau chiar polei.

Film de Oscar la Ţiglina
Gălăţenii pot vedea pe marele ecran filmul "Motivat să ucidă". Din distribuţie fac parte Gerard Butler (Clyde Shelton), Jamie Foxx (Nick Rice) şi Colm Meaney (Dunnigan).

Atunci când un jaf obişnuit se transformă într-un adevărat măcel, singurul scop în viaţă al supravieţuitorului devine acela de a-şi răzbuna soţia şi fiica ucise cu cruzime chiar sub ochii săi. Filmul rulează zilnic, de la orele 17.00 şi 19.00, iar preţul unui bilet este de şase lei.


Unde mai putem merge?
20.00 - Summer Time - Stand-up-comedy
17.00 - Galeriile Mondart - Expoziţie personală de pictură Sterică Bădălan

Iarna nu se dă bătută!
Ultimele ninsori dau din nou bătăi de cap şoferilor din Galaţi, şi aşa napăstuiţi de indiferenţa autorităţilor în materie de asfaltat! Temperaturile destul de joase ar putea favoriza apariţia poleiului pe străzi, aşa că ar fi bine să nu plecaţi de acasă cu maşina decât dacă este vreo urgenţă.

Dacă totuşi problema nu suportă amânare, nu uitaţi să luaţi portbagaj şi lanţurile antiderapante pentru că nu se ştie când veţi avea nevoie de ele.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite