Ora pământului, devansată de elevii unei şcoli din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu au avut ce lumină să stingă, pentru că acţiunea a fost în plină zi, elevii şcolii 11 au încercat să "apere" pământul confecţionând tot felul de lucruri din materiale reciclabil.

Ora pământului, campanie care se organizează în această seară în toate oraşele mari din lume, a fost prefaţată ieri după-amiază la Galaţi de elevii Şcolii Gimnaziale nr. 11 "Mihail Sadoveanu".

Sub îndrumarea mai multor dascăli, zeci de elevi ai şcolii au pus mână de la mână şi au realizat o colecţie de îmbrăcăminte ecologică şi au făcut globuri pământeşti din materiale reciclabile.

"Acţiunea de astăzi a presupus mai multe secţiuni: prezentarea unui monolog, parada modei cu materiale reciclabile, prezentări în power-point având ca temă reciclarea deşeurilor, protejarea mediului: mai mult, câţiva elevi din clasa a opta au confecţionat globuri geografice din materiale reciclabile, care vor fi expuse în holul şcolii", spune organizatorul acţiunii, Magda Budurcă.

Nu au lipsit premiile care au fost acordate de un juriu alcătuit din profesori şi elevi.

În această seară, de la ora 20.00, elevii şi profesorii implicaţi în acest proiect se vor întâlni din nou, de data aceasta în curtea şcolii, pentru a închide becurile, dând astfel un exemplu tuturor gălăţenilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite