Omorâtă cu bestialitate! Profesoară de religie, aruncată de la etaj de propriul frate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, care a supravieţuit după ce s-a aruncat de pe viaduct, şi-a ucis sora în chip bestial. Crimă îngrozitoare în cartierul Micro 39. O femeie de 43 de ani a fost înjunghiată în cap de fratele ei, după care a fost aruncată de la etajul patru al blocului unde locuiau.

Vecinii familiei Jianu, din blocul N22, susţin că nu era zi în care din apartamentul de la etajul al patrulea să nu se audă ţipete, înjurături şi scandal. Oamenii spun că vecinul lor, Neculai Jianu (38 ani), îşi teroriza mama şi sora, ameninţându-le că le omoară. Sâmbătă noaptea şi-a pus planul în aplicare.

Pe mine vroia să mă omoare. Mereu îmi zicea că eu am trăit destul şi că mă aruncă, că sunt babă. Nu eram acasă că altfel ne omora pe amândouă. Ce mă fac eu acum, mi-a ucis fetiţa!", spune Ana Jianu, mama criminalului şi a victimei.

TERORISTUL FAMILIEI

A mers acasă să-şi ucidă mama, dar a dat peste sora sa, Mărioara Jianu, de 43 de ani, pe care a omorât-o fără să clipească. S-a repezit cu un cuţit la femeia care era profesoară de religie, i l-a înfipt în cap, după care a aruncat-o de la balcon. Trupul sfârtecat al femeii a aterizat chiar în faţa balconului vecinului de la parter.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite