Oferte tentante la bălăceală în Galaţi. Vedeţi aici cât vă costă o zi la piscină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta "de la stat" este de doar 4,5 lei în vreme ce privaţii percep chiar şi 55 de lei pentru o zi de bălăceală

Cea mai ieftină ieşire la o baie este fără îndoială "La Valuri", pe malul Dunării la Turnul de televiziune. Aici preţul unui bilet de intrare pentru adulţi costă 4,5 lei, iar dacă vreţi să intraţi cu maşina mai plătiţi trei lei.

Pe lângă oferta de "La Valuri", gălăţeni mai cu dare de mână au la dispoziţie şi ofertele piscinelor private.

La Olympic House, pe DN 26, la km 6, ziua de plajă şi baie costă 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. În aceşti bani intră şezlongul şi umbrela.

La Complex Stejarul, din Pădurea Gârboavele, adulţii plătesc 40 de lei, copiii cu vârste cuprinse între 5-10 ani plătesc 20 de lei, iar copiii mai mici de 5 ani intră gratuit. Sunt incluse în preţ şezlongul, umbrela, măsuţa şi un prosop.

La Viva Club, pe Aleea Meteo, intrarea costă 35 de lei în timpul săptămânii şi 55 de lei în week-end. În preţ sunt incluse pizza şi suc, şezlong, umbrelă, măsuţă şi prosop.

În fine, de luat în calcul este şi oferta celor de la Bora Bora. În timpul săptămânii intrarea costă 25 de lei, iar sâmbăta şi duminica tariful este de 30 de lei. Toţi cei care plătesc această taxă au inclusă şi o limonadă, asta pe lângă indispensabile şezlonguri şi măsuţe.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite