Oamenii legii trag la promovarea în liga a III a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A.S. “Frontiera-Politia Comunitara”
A.S. “Frontiera-Politia Comunitara”

Ieri dimineata la Ivesti, a avut loc o noua etapa din sezonul 2010-2011 a Ligii a-IV-a de fotbal din judetul Galati, in care s-au intalnit formatiile "Gloria" Ivesti si A.S"Frontiera-Politia Comunitara". La sfarsitul celor 90 de minute, echipa politistilor a invins formatia gazda cu scorul de 5-3(2-2).

Echipa galateana, condusa de pe margine de catre Dorin Butunoiu - antrenor principal , Doru Buciumeanu si Cristian Iordache-antrenori secunzi, a prestat un joc foarte bun, iar la finalul celor 90 de minute scorul a fost de 5-3 in favoarea ei( goluri marcate de Marin Dan-2, Palade Gabriel, Podasca Laurentiu si Grigore Costel- cate 1).

De la inceputul acestui sezon, singura echipa din municipiul Galati prezenta in Liga a IV-a, alcatuita din politisti de frontiera, politisti comunitari, politisti, jandarmi si militari, nu a suferit nicio infrangere, inregistrand patru victorii si un rezultat de egalitate, situandu-se pe locul 2 cu 13 puncte.

Etapa urmatoare, A.S. "Frontiera-Politia Comunitara" va avea o noua deplasare , urmand sa intalneasca la Liesti, echipa locala Sporting.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite