O victimă şi doi suspecţi. Tribunalul Galaţi i-a arestat pe amândoi pentru ca vinovatul să nu dispară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încăierare între mai multe persoane Foto Adevărul
Încăierare între mai multe persoane Foto Adevărul

Doi gălăţeni au primit mandate de arestare pentru 29 de zile după ce au participat la o încăierare, în urma căreia o persoană a decedat.

Tribunalul Galaţi a emis astăzi mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lui George Stroiu şi Costel Ichim pentru uciderea unei persoane.

Bizar este că judecătorii au admis cererile de arestare formulate de Parchet, cu toate că doar unul dintre cei doi bărbaţi i-a aplicat victimei loviturile mortale, celălalt fiind nevinovat.

"Prin încheierea de şedinţă pronunţată în data de 11.06.2011, instanţa a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, aceştia fiind cercetaţi pentru infracţiunea de încăierare, constând în aceea că în noaptea de 23 spre 24.05.2011 ar fi participat la o încăierare între mai multe persoane, în aceste împrejurări producându-se moartea victimei M. M., fără să se poată stabili care dintre participanţi a săvârşit fapta de mai sus", a declarat judecătorul Meleacă Florin, vicepreşedintele Tribunalului Galaţi.

De menţionat este că ambii arestaţi preventiv au formulat recurs, urmând ca acesta să fie judecat de Curtea de Apel Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite