O treime dintre biletele la gala de la Romexpo a gălăţeanului Lucian Bute au fost deja vândute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că o treime din cele 9.000 de bilete puse în vânzare pentru gala "Campion pentru România" au fost deja vândute, cea mai mare cerere fiind pentru sectorul VIP, unde un tichet costă 600 de lei.

Biletele la gala "Campion pentru România", din 9 iulie, de la Bucureşti, în care Lucian Bute îşi apără centura de campion mondial IBF în faţa francezului Jean Paul Mendy , costă între 70 şi 600 de lei.

"Biletele au fost distribuite începând de luni, iar de marţi au putut fi ridicate. Până în prezent, o treime dintre bilete sunt deja vândute. În zona VIP sunt cele mai mari cereri. Ne şi aşteptam, chiar dacă ele costă cel mai mult acolo. Paradoxal biletele ieftine nu se vând la nivelul la care ne aşteptam. Acest meci şi această gală este unul dintre cele mai importante evenimente din ultimii 20 de ani organizate de România, dar şi cel mai important din 2011", a spus Obreja.

Biletele pot fi cumpărate cu 70 de lei, 110 lei sau 175 lei pentru locuri în tribunele de la nivelul 1 şi cu 350 şi 600 lei în zonele VIP de lângă ring. Toate biletele vor fi scanate la intrare, iar accesul în Romexpo va fi permis începând cu ora 17.30.

Acestea sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro, iar de marţi, 14 iunie, pot fi achiziţionate şi în punctele de vânzare Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti.
Oficialul Federaţiei Române de Box se teme de meciul cu Jean-Paul Mendy.

"Lucian e în pregătiri, a intrat deja în perioada de foc. Sunt antrenamente de anduranţă, dar şi specifice pentru viteză. E destul de conectat şi la cum decurge organizarea show-ului, dar sper ca Interbox să nu afle asta. Mi-e teamă de acest meci, că Mendy e unul dintre puţinii stângaci întâlniţi de Lucian. Mendy apelează la tertipuri aflate la limita regulamentului profesionist. E un boxer destul de murdar", a explicat Obreja.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite