O ţeavă de apă caldă s-a spart în Ţiglina I/Inspectoratul de Poliţie, Liceul Pedagogic şi câteva blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ 15 minute. Cirulaţia rutieră a fost oprită. Stada Brăilei, în zona Inspectoratului de Poliţie s-a umplut cu apă fiartă.

Spărtura a avut loc la una dintre magistralele termoficării gălăţene. În doar câteva secunde strada a fost acoeprită de un nor dens de aburi.

„Este o spărtură mai gravă în aceea zonă. Încă nu ştiu cât de grav este. S-au deplasat echipele de lucru în zonă pentru a izola ţeava. Sper să nu fie nevoie să spargem asfaltul pentru a interveni. Până diseară cred că vom remedia această problemă, aşa ar trebui”,  a declarat Eduard Urbanschi, directorul Electrocentrale.



Poliţia, Liceul Pedagogic şi o serie de blocuri din Ţiglina au rămas fără căldură şi apă caldă.

„Această avarie afectează furnizarea termoficării şi apei calde către Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi Liceul Pedagogic. Totodată blocul I1 din Ţiglina I nu va avea apă caldă. Asta putem spune în momentul de faţă”, spune Mircea Ispas, directorul tehnic Apaterm.

image
Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite