O stradă de-ţi rupi picioarele (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O plimbare pe strada Gheorghe Stroiciu te lasă cu picioarele murdare
O plimbare pe strada Gheorghe Stroiciu te lasă cu picioarele murdare

Valea Oraşului abundă în uliţe care nu au nicio tangenţă cu civilizaţia modernă. Una din ele, strada Gheorghe Stroiciu din această zonă a Galaţiului n-a cunoscut vreodată ce este asfaltul sau canalizarea, iar oamenii se plâng că trebuie să iasă noaptea cu lanterna ca să nu se accidenteze.

Atunci când bate vântul, atmosfera de pe strada Gheorghe Stroiciu aminteşte de o furtuna de nisip. La trecerea oricărui automobil, praful se ridică formând un nor prin care e greu de distins siluetele localnicilor. Când se mai aşează praful, în stradă iese Vasiliţa Spiridon, o bătrână trecută de 80 de ani, care îşi varsă necazul.

image

„Nu plec de acasă decât dacă vine fiica mea cu maşina să mă scoată. E un praf de ţi se pune pe suflet. Pe lângă toate astea, pe marginea drumului ăştia de la Apă Canal au râmat, dar nu au mai astupat" , spune femeia.

O altă localnică se plânge că nu poate ieşi din casă fără lanternă.

„E plin de pietre aruncate la întâmplare. Un pas greşit şi te poţi împiedica. Plătesc impozite la fel ca toată lumea, de ce suntem neglijaţi?", spune Licuţa Racoviţă.

image

Oamenii nu înţeleg de ce autorităţile asfaltează străzile din jur, dar au uitat de a lor. În planurile de investiţii ale Primăriei nu este inclusă şi strada Gheorghe Stroiciu. Nicoleta Manole, purtător de cuvânt la Primăria Galaţi a declarat: „Nu avem nicio sesizare că s-ar impune lucrări de reparaţie la această stradă. Momentan nu este prinsă în nicio lucrare, însă mâine angajaţii Departamentului Tehnic vor merge la faţa locului şi vor stabili dacă strada trebuie asfaltată sau dacă trebuiesc plombe", a spus Manole.

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite