O jurnalistă din Tecuci a fost îmbrâncită şi înjurată de un funcţionar public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Dumitriu
Anca Dumitriu

Incidentul a avut loc pe 11 mai 2011 în sediul Primăriei din Tecuci, când Anca Dumitriu, jurnalistă la un ziar local, se interesa de o cerere depusă la instituţie.

Jurnalista povesteşte cum s-a întâmplat.

Discutam cu o doamnă de acolo. A intervenit în discuţie şi Mihai Constantin, funcţionar public, coleg cu doamna respectivă. Mi-a zis să îmi văd de treabă, că cererea e lăsată la maculatura şi să-mi văd de drum. I-am zis să nu-mi vorbească aşa, pentru că este funcţionar public şi se află şi în timpul serviciului. A început să mă îmbrâncească şi să ţipe la mine că îmi arată el ce fel de funcţionar public este. A început să mă înjure birjăreşte şi continua să mă îmbrâncească", ne-a declarat Anca Dumitriu.

Incidentul a continuat şi după venirea Poliţiei.

Am sunat, bineînţeles, la 112. Au venit doi agenţi, iar de faţă cu ei, Mihai Constantin a continuat să mă înjure şi să mă ameninţe că «dacă îmi dă una, termină definitiv cu mine»" susţine jurnalista.

Contactat de Adevărul de Seară, Mihai Constantin a negat acuzaţiile. „Nu s-a întâmplat nimic din ce spune ea. A pus pe cineva să spună că am împins-o pe scări, dar eu nu am scări lângă birou. Mama ei şi-a uitat o sacoşă la noi şi s-a întors să o ia. Ea mi-a reproşat că «aşa se vorbeşte cu o femeie în vârstă?». Atunci mi-am ieşit puţin din fire, dar totul a fost verbal, nu a fost nimic violent", ne-a declarat funcţionarul.

Primăria Tecuci a demarat o anchetă în acest caz, iar dacă acuzaţiile se dovedesc adevărate, Mihai Constatin riscă să fie dat afară.

„Am dispus constituirea unei comisii de disciplină, care a început audierile", ne-a declarat Eduard Finkelstain, primarul Tecuciului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite