O ieşeancă înşela gălăţeni oferindu-le în fals locuri de muncă în străinătate în schimbul unor sume de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratora unei societăţi comerciale din Galaţi a fost reţinută pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Femeia oferea locuri de muncă în Europa în schimbul unor sume de bani.

În perioada 2008 - 2009, suspecta a indus şi menţinut în eroare un număr de 52 persoane, încheind cu acestea contracte prin care le asigura că vor fi angajate în diferite domenii de activitate, în străinătate, respectiv Marea Britanie, Cipru şi Spania.

"P. MARIEA 50 ani, din Iaşi, administrator al unei societăţi comerciale din Galaţi, recidivistă, a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals", a precizat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.


"Contractele şi angajamentele de muncă au fost întocmite în fals, de la fiecare persoană P. Mariea încasând sume cuprinse între 50 şi 120 euro, pentru care elibera chitanţe întocmite în fals, prejudiciul fiind de 3.845 euro şi 865 lei", a mai precizat, prin intermediul unui comunicat, Cristina Tatulici.


În cursul zilei de azi, femeia a fost prezentată Judecătoriei Galaţi cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii ei activităţi infracţionale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite