O gălăţeancă de 17 ani a fost bătută de iubit după ce a surprins-o înşelându-l cu alt băiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă. În momentul de faţă se află în stare bună. Poliţiştii investigează cazul de agresiune.

Aura Roxana Neacşu, de 17 ani, din Frumuşiţa a ajuns la spital după ce a fost bătută de iubitul ei. Motivul este unul simplu. Acesta a prins-o cu amantul în pat şi orbit de furie, a lovit-o cu pumnii şi picioarele până a luat-o ambulanţa.

„M-a bătut iubitul. De asta sunt la spital. M-a prins cu altul. Sunt de patru luni împreună cu el. Nu m-a mai bătut până acum. M-a lovit cu pumnii şi picioarele”, spune tânăra îndrăgostită şi infidelă.

În ceea ce priveşte fapta băiatului, tânăra spune că-l iartă şi că nu va depune plângere împotriva lui. Medicii au decis ca fata să mai rămâne internată câteva zile în spital pentru investigaţii suplimentare.

„Tânăra prezenta multiple traumatisme severe la nivelul capului. A fost bătută de iubit, care a nimerit la momentul nepotrivit şi la locul nepotrivit. Romeo şi Julieta nu mai există. Acum se practică ceea ce se vede”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au intrat şi ei pe fir şi anchetează cazul de agresiune în care a fost implicată tânăra.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite