O gălăţeancă a fost înşelată de 1.000 lei la casa de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal monstru la o casă de schimb valutar din Ţiglina I. O femeie a făcut o criză după ce şi-a dat seama că a fost ţepuită în numai câteva secunde deu circa 1.000 de lei. Ea a fost la un pas de a se lua la bătaie cu angajaţii firmei.

Aceştia au chemat firma de pază, iar trecătorii au putut asista la o adevărată demonstraţie de forţă. Scrâşnet de frâne, mascaţi, muşchi, îmbrânceli, înjurături.

În cele din urmă lucrurile s-au calmat, aşa că am putut afla povestea. Mioara, femeia păgubită, spune că a vrut să schimbe în lei 1.000 de euro. Nici prin cap nu-i trecea că va primi în loc de aproximativ 4.000 lei, cât valorează în mod normal 1.000 de euro, doar 3.000 de lei.

„Am venit aici pentru că am văzut că este afişat un curs mai bun. Am muncit pentru banii aceştia. Îi vreau înapoi. Mi-au dat numai 3.000 de lei, pentru 1.000 de euro. Sunt nişte hoţi. Mi-au furat banii", spune revoltată Mioara.

În loc să calmeze spiritele, angajaţii firmei de pază, care au venit imediat la faţa locului, nu au făcut nimic altceva decât să ia apărarea celor de la casa de schimb valutar. I-au spus femeii înşelate, pe un ton ameninţător, că nu va mai primi niciun ban şi că ar fi mai bine să plece.

„Nu plec de aici până când nu primesc toţi banii. Au afişate mai multe cursuri de schimb, ca să poată fura banii oamenilor", spune prietenul femeii păgubite.

Presa e vinovată!

Angajaţii casei de schimb valutar au refuzat să comenteze incidentul, afirmând că nu este treaba presei cum îşi fac ei afacerile. Mai mult, au dezlipit de pe panou partea cu cursul zilei, pentru a deruta şi mai mult persoanele înşelate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite