O firmă va încasa nouă milioane de euro pentru construcţia cheului vertical de la Dana 31 din Portul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţia organizată de Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi, care a pus pe jar o serie de firme din ţară, dar şi din străinătate, a fost câştigată de Tancrad. Societatea are la dispoziţie doi ani de zile pentru construirea unui cheu ultramodern la Dana 31.

Valoarea licitată de firma care a pus mâna şi pe alte proiecte extrem de importante din Galaţi, este de 30.370.700 de lei, fără TVA."Tancrad este câştigătoarea licitaţiei şi în cel mai scurt timp va demara lucrările de construcţie ale cheului", ne-a confirmat Mihai Ochialbescu, directorul general al APDM Galaţi.

Potrivit APDM Galaţi, patru firme din ţară, dar şi din „afară", au candidat pentru a construi cheul la Dana 31, veche de 150 de ani.

Este vorba despre SC DORONZO INFRASTRUTTURE SRL în asociere cu CORNEA IND. CONSTRUCT SRL, JV MAX BŐGL Germania în asociere cu SC MAX BOEGL România SRL București, SC TANCRAD SRL și IPTANA SA, SC VEGA 93 SRL în asociere cu SC CONSITRANS SRL, dar şi SC METALTRADE INTERNAȚIONAL SRL Galaţi în asociere cu SC HIDROTEHNICA SA Brăila şi SC TRACTEBEL ENGINEERING SA București.

Milioanele de euro pe care APDM le va investi în construirea cheului vertical modern la Dana 31 sunt alocaţi de Ministerul Tranporturilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite