O fetiţă de opt ani a fost salvată de la viol de către doi tineri, care l-au bătut pe agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clipe de groază pentru o fată de numai opt ani de zile, care s-a aflat la un pas de a fi violată violată de un bărbat în vârstă de 65 de ani. Aceasta a fost ademenită de către Vasile Modiga şi a fost dusă pe un teren viran de la marginea oraşului, unde agresorul a vrut să profite de ea.

Scăparea a venit din partea a doi tineri, care au observat scena şi au sărit să o salveze, administrându-i sexagenarului agresor o binemeritată corecţie, după care au chemat poliţia.

 „Stăteam şi fumam la balcon şi l-am văzut pe bărbat vorbind cu fata, după care am văzut că o împingea în faţa lui, printre blocuri. Soţia mi-a zis să cobor şi când i-am găsit el deja o întinsese pe pământ şi o dezbrăca. Am ţipat la el, atunci au venit alţi doi vecini, după care am chemat şi poliţia”, spune Florin Albu, unul dintre salvatori.

Minora, dintr-o familie dezorganizată, iar în momentul de faţă se află în grija Protecţiei Copilului.

„Fetiţa este în grija unui asistent maternal profesionist. Date despre părinţii nu avem. Avem doar o copie după un act de identitate al mamei. Despre tatăl natural, ştim că şi-a abandonat copilul de mult”, spune Tania Calcan, Protecţia Copilului Galaţi.

În urma controlului medico-legal medicii au constatat că minora nu prezenta urme sau leziuni provenite în urma unui raport sexual.

„Nu a reuşit s-o violeze, pentru că a fost văzut de doi tineri, care i-au aplicat o corecţie fizică purtătorului de mădular pofticios. Personal îi laud pe tineri că l-au bătut şi că nu l-au omorât”, spune Nicolae Bacalbaşa.

În momentul de faţă, agresorul este arestat preventiv pentru 29 de zile şi va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite