O fetiţă de 10 ani din Tecuci a fost strivită după ce un copac a căzut peste ea, din cauza furtunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia a avut loc în Tecuci, în timpul furtunii de aseară. Copila se juca în faţa casei când plopul s-a rupt şi i-a căzut în cap.Victima a fost operată de urgenţă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire.  

Georgiana Lovin, de 10 ani, din Tecuci, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unui teribil accident. Fetiţa se juca în faţa casei când un plop bătrân s-a rupt din cauza furtunii şi i-a căzut în cap.

Părinţii, îngroziţi, au chemat poliţia şi salvarea când au văzut că fata lor nu mai mişcă absolut deloc. Un echipaj al ambulanţei i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale şi a tranportat-o imediat la Spitalul de Urgenţă Galaţi.

„Am fost solicitaţi să intervenim la Tecuci. O fată a suferit un accident în curtea casei. A căzut un copac peste ea. Victima prezenta o plagă în zona frontală, un traumatism cranian grav, comă superficială. Ulterior s-a descoperit şi o fractură de os occipital”, spune Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Medicii de la UPU au stabilizat-o după care au băgat-o direct în sala de operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat peste patru ore.

„Pacienta suferă de un traumatism cranian grav. A fost operată. Intervenţa a fost lungă. Acum este stabilă. Prognosticul este rezervat. Se poate spune că a fost la un pas de moarte”, spune dr. Călina Lazarovici, managerul Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Fata de 10 ani locuieşte împreună cu părinţii ei în fosta unitate militară de la Tecuci într-una din locuinţele tip modul oferite de autorităţi pentru sinistraţii inundaţii.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite