O femeie din satul gălăţean Salcia a ars de vie în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit pompierilor, incendiul care a dus la moartea femeii a fost provocat de o lumânare uitată aprinsă. Victima locuia singură, într-o casă fără curent electric.

Constanţa Nicolau (55 de ani), din satul Salcia, comuna Umbrăreşti,şi-a găsit sfârşitul în urma unui incendiu izbucnit în mod stupid. Femeia a adormit cu o lumânare aprinsă (locuinţa ei nefiind conectată la energie electrică), iar flacăra acesteia a aprins un preş şi apoi patul. Casa a ars aproape în întregime.

Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi a declarat că este exclusă orice altă varinată în afara unui accident. "Casa era deconectată de la reţeaua de curent, femeia folosind pentru iluminat o lumânare. Uitată aprinsă, lumânarea a generat incendiul în care femeia a şi murit, trupul ei fiind găsit după stingerea focului. Se pare că încercase să iasă din casă, dar nu a mai putut", a declarat Chiriţă.

Este de remarcat faptul că proprietara era cunoscută ca având probleme de deplasare, dar şi afecţiuni psihice.

Constanţa Nicolau va fi îngropată pe cheltuiala sătenilor, care vor face o colectă publică. Femeia nu are rude apropiate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite