O femeie de 34 de ani din Frumuşiţa şi-a lăsat familia în pragul disperării după ce a fugit în Spania fără să anunţe pe nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Şchiopu a lăsat acasă un soţ care plânge încontinuu de trei săptămâni şi o fată însărcinată în câteva luni care ameninţă că-şi pune capăt zilelor dacă mama ei nu se întoarce acasă. Marian Şchiopu bănuieşte că femeia lui a plecat să se prostitueze în Spania.

Povestea tristă a familiei Şchiopu din comuna gălăţeană Frumuşiţa începe în urmă cu trei săptămâni, atunci când Elena Şchiopu a plecat în papuci şi în trening tocmai în Spania.

„Eu am plecat dimineaţă la pescuit, iar când m-am întors nu mai era acasă. Nu ştiu ce i-a venit, a plecat aşa, pur şi simplu", spune cu ochii în lacrimi soţul femeii, Marian Şchiopu.

Elena a lăsat acasă trei copii minori, printre care şi o fată însărcinată, Costela Şchiopu, care ameninţă acum că se sinucide dacă mama ei nu se întoarce acasă.

„A plecat de acasă şi mi-a lăsat un bilet pe care a scris că se omoară dacă nu îi aduc mama înapoi", mai spune Marian Şchiopu.

Costela Şchiopu

Tânăra s-a dus acasă la cel care a lăsat-o însărcinată imediat ce a aflat că mama ei a fugit în Spania, dar între timp tânărul a fost „săltat" de Poliţie pentru a ispăşi o pedeapsă mai veche.

Bărbatul a reclamat fuga femeii sale şi la Poliţie, de unde i s-a spus că nu se poate face nimic: Elena este majoră şi are discenrnământ.

Marian Şchiopu bănuieşte că femeia a plecat în Spania nu tocmai pentru a face munci ca tot omul: „A fost influenţată, i s-a spus că se pot face bani mulţi din anumite lucruri, nu vreau eu să spun acum de care. Eu vreau să ştie că o aştept acasă, vreau să refacem familia", mai spune plângând Marian Şchiopu.

Marian Şchiopu

Cu ochii în lacrimi sunt şi ceilalţi doi copii ai lui, care stau în permamenţă cu poza mamei lor în mână.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite