O fată de 10 ani a fost tâlhărită în plină stradă de o altă minoră de 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce se ajuca împreună cu alţi copii, adolescent, în vârstă de 16 ani, s-a propiat de ea, i-a furat cerceii şi a plecat direct la amanet pentru a-i valorifica.

În timp ce alte fete de vârsta ei merg la şcoală, o tânără  de 16 ani, Daniela M.E., tâlhăreşte copii pe stradă. Asta s-a întâmplat şi zilele trecute, când i-a furat cerceii de aur unei copile, în vârstă de 10 ani, care se juca în faţa blocului. Victima afost ameninţată după care i-au fost smulşi cerceii din ureche. Copila a fugit acasă, şi-a anunţat părinţii, iar aceştia au plecat imediat la poliţie.

“Se juca cred şi a venit o putoare de 16 ani la ea şi i-a luat cerceii. Acum ce să facem? Au prins-o pe hoaţă dar îi amanetase fetei cerceii, nu stiu cum, cu 56 de lei. S-a zbătut fiul meu şi a facut rost de contractul de la amanet şi i-a recuperat fetei cerceii. A dat 58 de lei. Asta e, tot noi cu paguba”, a declarat Coca Budescu, bunica fetei tâlhărite.

Poliţiştii a reuşit s-o peindă minora de 16 şi a fost internată la spitalul de psihiatrie pentru examinare amănunţită. În acelaşi timp, ea este cercetată şi pentru alte tâlhării comise de la începutul anului 2010.
 
“S-a stabilit că aceasta este autoarea mai multor infracţiuni de furt şi tâlharie, comise în cursul lunii mai 2010. Prejudiciul  în valoare de 1.750 lei nu a fost recuperat. Daniela M.E., a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna în vederea examinării neuropsihiatrice”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite