O bătrână de 81 de ani a fost violată de chiriaşul ei, mai tânăr cu 50 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul a fost adus în casă chiar de către fiul femeii, a fost pus la masă, i s-a oferit un pat şi drept răsplată a bătut-o şi a batjocorit-o fără milă pe octogenară.

Gherghina Nazare, în vârstă de 81 de ani, din Munteni, a ajuns luni noaptea la spital în stare foarte gravă. Aceasta a trecut prin clipe de coşmar când cel pe care-l găzduise, în urmă cu câteva zile, a bătut-o cu săbăticie, după care a violat-o. Ghinionul femeii face ca agresorul să fie adus la ea în casă chiar de către fiul ei.

O femeie surdo-mută a fost violată în plină stradă

„A venit la mine în casă şi mereu mi-a zis că nu se lasă până nu imi face tot felul de prostii. Eu sunt femeie bătrână, nici nu mă gândesc la aşa ceva. M-a trântit şi m-a bătut de nu am mai ştiu ce-i cu mine. Am făcut numai sânge în toată casa. Şi-a bătut joc de mine când cu faţa în sus, când cu faţa în jos. A zis că pleacă săş-i cumpere ţigări şi mi-a zis că atunci când se întoarce mă chinuie toată noaptea. Am reuşit să ies în faţa casei şi să ţip la o vecină”, povesteşte îngrozită femeia, de pe patul de spital.

Săptămână sângeroasă: crime, violuri, sinucideri şi sechestrări

Cei patru tineri care au violat şi ucis în bătăie o bătrână în ghetoul din Galaţi au fost reţinuţi de procurori

Familia bătrânei, care a fost anunţată de către localnici, a găsit-o pe aceasta într-o baltă de sânge, cu hainele rupte pe ea.

Fiul victimei

Un bărbat de 26 de ani a fost arestat după ce a violat o femeie în cimitir
 
„M-au anunţat că mama a fost violată. Este un străin care lucra acolo în sat şi locuia la ea. A violat-o şi a bătut-o tare de tot”, spune Toader Nazare, fiul victimei.

O fetiţă de opt ani a fost salvată de la viol de către doi tineri, care l-au bătut pe agresor
 
Medicii au fost şi ei îngroziţi de felul în care arăta femeia după experienţa prin care a trecut şi au internat-o de urgenţă pentru investigaţii amănunţite şi tratament.

Crimă oribilă în ghetoul de la marginea Galaţiului/ Femeie bătută, violată şi apoi omorâtă

„La Galaţi a mai fost înregistrat un succes al gerontosexologiei. Victima 81 de ani, agresorul 30 de ani, ea proprietară, el chiriaş. A considerat că în cadrul chiriei a primit şi drepturi sexuale. Femeia a ajuns la spital cu o fractură de femur şi cu un traumatism cranian şi facial”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Un copil de nouă ani a fost violat de verişorul său de 16 ani

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar agresorul este audiat în acest moment.



„Suspectul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Poliţist
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite