O armă albă şi 14 telefoane mobile confiscate de la deţinuţi cu ocazia unui exerciţiu de alarmare desfăşurat la Penitenciarul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exerciţiul a fost declanşat de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi a fost desfăşurat simultan în toate unităţile penitenciare din ţară.

Penitenciarul Galaţi a realizat astăzi un exerciţiu de alarmare, la care au participat 208 funcţionari publici cu statut special din cadrul unităţii.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost realizate percheziţii generale asupra persoanelor private de libertate, a camerelor de deţinere, a secţiilor şi a altor locuri unde acestea au acces.

În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite un număr de 14 telefoane mobile, nouă cartele SIM, o armă albă şi două încărcătoare telefon mobil.

"Astfel de acţiuni vor continua şi au drept scop dezvoltarea abilităţilor personalului şi a capacităţii de intervenţie rapidă pentru soluţionarea eficientă a incidentelor critice şi operaţionale, dar şi menţinerea unui grad ridicat de siguranţă a locurilor de deţinere", a precizat comisarul şef Viorel Ailincăi, directorul Penitenciarului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite