OŢELUL: Neagu şi-a prelungit contractul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Ionuţ Neagu, unul dintre cei mai lăudaţi tineri fotbalişti din Liga I în acest sezon, a semnat prelungirea contractului cu Oţelul pentru încă cinci ani.

Marius Stan, directorul general de la FC Oţelul, a declarat astăzi că este încântat de faptul că jucătorul a rămas acelaşi băiat modest şi că a acceptat să semneze fără a sta prea mult pe gânduri.

„Prin alte părţi, această informaţie nu va fi prea bine primită. Ionuţ Neagu şi-a prelungit contractul cu noi pentru încă cinci. Este un copil remarcabil. Chiar dacă a fost lăudat de mulţi în acest sezon, a rămas acelaşi băiat modest, cu o educaţie remarcabilă. I+am dat un singur sfat, să nu se schimbe", a declarat Marius Stan.


Mijlocaşul Ionuţ Neagu are 20 de ani, a fost promovat de la Oţelul II când antrenor principal era Petre Grigoraş şi a devenit titular constant la Oţelul odată cu venirea la Galaţi a antrenorului Dorinel Munteanu. În acest retur de campionat a marcat golul graţie căruia Oţelul a învins pe CFR Cluj, reuşită care a însemnat primul său gol în Liga I şi care l-a făcut să fie monitorizat în vederea unui eventual transfer de mai multe cluburi din ţară.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite