Nuntă la Galaţi: Dinamovistul Izvoranu a fost cununat de stelistul Pleşan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul gălăţean Silviu Izvoranu a ieşit sâmbătă seară din rândul burlacilor. După o relaţie de şase ani, Simona Andrea (24 de ani) şi Silviu au spus „DA" în faţa ofiţerului Stării Civile, ceremonia având loc în Grădina Botanică din Galaţi.

Naşi au fost stelistul Mihăiţă Pleşan şi soţia acestuia, Oana, cei doi fiind pentru prima dată în această postură. „Sunt primii noştri fini şi vor fi cei mai iubiţi de noi, Suntem prieteni de mult timp", a spus Pleşan.


Simona Andreea Izvoranu, de ieri fostă Rotaru, este convinsă că din acest moment cariera fotbalistică a soţului va fi una ascendentă. „De azi o să fiu norocul lui. Ştiu ce înseamnă să fii soţie de fotbalist, suntem de şase ani împreună, nu-mi va fi greu să-l înţeleg şi să-l sprijin", a spus mireasa.

Silviu Izvoranu, ultima dată împrumutat de Dinamo la Internaţional Curtea de Argeş, a spus că din sezonul viitor vrea să redevină jucător dinamovist. „Mă întorc la Dinamo, mai am doi de contract, sper să rămân acolo şi să câştigăm campionatul. E mai uşor pe teren decât ca mire, emoţiile sunt imense", a mărturisit Silviu Izvoranu.


Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Greacă iar petrecerea la restaurantul Havana 2.
Silviu Izvoranu şi-a început cariera la FCM Dunărea Galaţi, apoi a ajuns la Oţelul Galaţi. După trei în care a jucat 43 de partide şi a marcat două goluri pentru Oţelul, a fost transferat la Poli Timişoara şi apoi la Dinamo. A mai jucat sub formă de împrumut la Astra Ploieşti şi Internaţional Curtea de Argeş.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite