Galaţi: Nu scăpăm de şantierele ISPA nici în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii vor mai avea de aşteptat până când oraşul va beneficia de reţele de canalizare şi staţii moderne de pompare a apelor uzate. Apă Canal a anunţat că Uniunea Europeană a aprobat prelungirea termeniului de executare a lucrărilor prevăzute în contractul ISPA până  la data de 31 august 2011.

Conform informaţiilor oferite de Primăria Galaţi, lucrările la reţelele de apă şi canalizare vor continua pe străzile Traian (Brăilei - Tecuci), Bălcescu (Lahovary-Gării), Română, Cristofor Columb (Brăilei- Smârdan), urmând să înceapă lucrări de reabilitare a canalizărilor pe străzile Albatrosului, Al.I. Cuza, Basarabiei (Traian - Domnească).

În prezent, se realizează lucrări pe străzile Traian (Rizer - Basarabiei, Basarabiei - Faleză), Cristofor Columb, Ion Creangă, Arieşului, Mihai Bravu, Stelei, Gării, Română, Labirintului, Serei.

În 2011, vor continua şi lucrările la staţia de epurare şi tratare a apelor uzate executate de firma Sistem Yapi.

Pentru a nu fi puşi în situaţia de a returna Uniunii Europene fondurile alocate pentru Proiectul ISPA, Sistem Yapi a apelat şi la subcontractori. Este vorba de două firme din Galaţi: TransPec SA şi TermRom SA.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite