Noul şef al APDM Galaţi se teme de presă. George Petcu a refuzat să fie fotografiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Petcu, noul director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime (CN APDM) Galaţi a preluat încă de ieri cârma instituţiei.

Din păcate însă, noul şef al APDM nu a înţeles că este o persoană publică şi refuză să comunice personal cu presa. În zadar am încercat ieri să stăm de vorbă cu George Petcu. Secretariatul instituţiei ne-a transmis că noul şef va comunica cu mass-media doar prin intermediul purtătorului de cuvânt.

"Domnul director general nu este de acord să ofere o declaraţie şi nici să fie fotografiat. Dânsul a precizat că relaţia cu mass-media se va face prin intermediul purtătorului de cuvânt al instituţiei", ne-a transmis secretariatul APDM Galaţi.

În atare situaţie, am încercat să discutăm cu noul purtător de cuvânt al APDM, Gina Mirea, însă nici acesta nu era disponibil întrucât a debutat ca PR aflându-se în concediu de odihnă.

George Petcu (32 de ani) este originar din Constanţa. A absolvit Academia Navală "Mircea cel Bătrân" şi, până să ajungă să ocupe fotoliul de director general al APDM Galaţi, a activat în domeniile naval şi construcţii.

Ultimul post pe care l-a deţinut a fost cel de şef al unui depozit de materiale de construcţie, din Ploieşti, aparţinând firmei gălăţene Arabesque.

Directorul demis, Mihai Ochialbescu, a primit oferta de a rămâne să lucreze în cadrul APDM.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite