Norocul beţivului!Trăieşte după ce a căzut de la etajul patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima petrecere la care părinţii săi i-au permis să participe putea fi ultima pentru Virgil Puţanu, un adolescent în vârstă de 15 ani din Galaţi. Reîntors acasă, ieri dimineaţă, pe la ora 4.00, ameţit după ce a băut mai multe pahare cu băuturi alcoolice, a deschis geamul camerei sale ca să ia o gură de aer.

După câteva secunde s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul patru. Alarmată de zarva vecinilor, mama lui s-a trezit şi a dat buzna în camera băiatului care nu mai era în patul lui. A încremenit când l-au văzut pe geam zăcând întins în faţa blocului.


„A fost la petrecerea cuiva, la majorat. A băut alcool şi s-a îmbătat. Când a venit acasă l-am dezbrăcat, l-am spălat şi l-am aşezat în pat. I s-a făcut rău şi a vomat la un moment dat. După ceva timp, am intrat în cameră să văd ce face şi nu mai era. M-am uitat pe geam şi l-am văzut lat în grădină. Am încremenit. Şi acum tremur de frică", spune Gherghina Puţanu, mama adolescentului.


După clipele de groază prin care a trecut femeia spune că va lua măsuri radicale:


„Este ultima petrecere la care se duce neînsoţit. Este extrem de norocos că mai este în viaţă. Am crezut că este mort".


Impactul cu pământul din faţa blocului a fost atât de puternic încât trupul băiatului a produs nişte adâncituri.


„Era aproape dimineaţă când am auzit în grădină strigând <<mama !>>. Am ieşit la geam şi l-am văzut pe băiat întins. Mişca şi putea vorbi. A avut mare noroc. Mă bucur că este în viaţă", spune unul dintre vecini, Ionel Perianu, care ne-a arătat locul unde a căzut băiatul.

Medicii de pe ambulanţă şi cei la de la UPU au constatat cu uimire că Virgil s-a ales doar cu leziuni minore.
„Tănărul se află internat la Neurochirurgie cu politraumatism prin cădere de la înălţime. Va mai rămâne internat pentru investigaţii suplimentare", a declarat Mădălina Ispas, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite