Noemi Dragu şi Cristian Hariga reprezintă România în paşi de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noemi Dragu și Cristian Hariga
Noemi Dragu și Cristian Hariga

Au început să danseze când încă nu ştiau să scrie sau să citească, iar acum reprezintă România peste hotare, la competiţiile de dans sportiv.

Pentru Cristian, pasiunea pentru dans a îmbobocit pe vremea când avea doar cinci ani, când mama sa l-a dus să vadă un concurs de dans sportiv pe viu. A fost fascinat de-a dreptul şi a şi început cursurile. Dacă la început a fost doar o curiozitate, pe parcurs a devenit cel mai important lucru.

Întrebat ce înseamnă dansul pentru el, nu a ştiut ce să răspundă întrucât pur şi simplu îl reprezintă. „Dansul înseamnă emoţii, muncă, tot ce faci. Am renunţat la role pentru a nu-mi răni picioarele, am renunţat la vacanţe pentru că sunt mai tot timpul în cantonamente, dar nu îmi pare rău. Dansez de zece ani şi dacă aş începe acum, aş începe la fel", ne spune cu mândrie Cristian.

În competiţie cu Formula 1

După ce a dansat cu o parteneră mai mare decât el pentru care a fost nevoit să concureze la competiţii la categorii avansate pentru vârsta sa, Cristian a întâlnit-o pe Noemi cu care a intrat în lotul naţional de dans sportiv în 2007.

MAI MULTE DETALII DESPRE CEI DOI CAMPIONI CITIŢI AICI

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite