Nereguli la ştrandurile gălăţene. Plaja Dunărea a fost amendată de Protecţia Consumatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarii  Protecţiei Consumatorului Galaţi au amendat cu 2000 de lei Plaja Dunărea deoarece nu deţine, în jurul bazinelor, culoare cu apă clorinată, pentru dezinfectarea celor care intră sau ies din bazine.

Restul bazinelor au primit doar avertismente pentru nedeţinerea graficelor cu indicatorii de calitate a apei. Au mai fost verificate piscinele de la Viva, Adi Toma (Pădurea Gârboavele) şi Edi Invest (din Tecuci).

Alte nereguli constatate au fost neafişarea codului unic de înregistrare la Registrul Comerţului din care să rezulte obiectul/obiectele de activitate ale societăţii pentru care este autorizată să funcţioneze, nu exista marcata adâncimea bazinului, registrul  de evidenţă a calităţii apei nu cuprindea informaţii privind valorile pH-ului apei, nu era prevăzut în Regulamentul privind utilizarea piscinelor, numărul maxim de persoane  care se pot afla simultan  în piscină.

Acţiunea tematică de control privind respectarea prevederilor legale din domeniul protecţiei consumatorilor la ştranduri, piscine şi bazine de înot s-a desfăşurat la sfarsitul lunii iunie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite