Greva ceferiştilor a creat haos la Galaţi. Trenurile au întârziat cu până la 420 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, între orele 07,00 şi 09,00, niciun tren nu a plecat din Gara Galaţi ca urmare a grevei de avertisment declanşate de sindicate ca reacţie la nesemnarea contractului colectiv de muncă la CFR Călători şi CFR Infrastructură.

Zeci de călători au fost nevoiţi să aştepte încheierea protestului pentru a putea pleca spre destinaţiile dorite, dar au aflat ulterior că trenurile vor avea întârzieri de până la două ore.

„Mi se pare încredibil ce se întâmplă. Eu mi-am făcut o programare la un medic din Bucureşti de acum trei luni de zile, iar acum este posibil să nu mai ajung la timp. Eu am crezut că trenurile vor pleca normal după ora 09,00, dar aflu acum că nu e aşa", ne-a declarat Iuliana Sălceanu (67 de ani), profesoară.

Întârzierile trenurilor care plecau şi veneau spre Gara Galaţi au totalizat peste 420 de minute.

„Decalajele create în circulaţia trenurilor se vor rezolva în următoarele ore. 25 de trenuri au avut întârzieri pe regionala Galaţi", ne-a declarat Ecaterina Pricope, directorul CFR Călători Galaţi.

Din Gara Galaţi trebuiau să plece următoarele trenuri:

Ora 07,00-Rapidul 842 pe ruta Galaţi-Bucureşti (întârziere 121 de minute)

Ora 07.32-personalul 7574 pe ruta Galaţi-Mărăşeşti (întârziere 95 de minute)

Ora 07.40-personalul 7364 pe ruta Galaţi-Buzău (întârziere 90 de minute)

Personalul 7363 pe ruta Buzău-Galaţi urma să sosească la Galaţi la ora 06.57, dar a fost blocat în Gara Fileşti timp de 114 minute, până la încheierea grevei de avertisment.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite