Galaţi: Nemulţumire generală după Oţelul – Timişoara 3-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Nemulţumire generală după Oţelul – Timişoara 3-3
Galaţi: Nemulţumire generală după Oţelul – Timişoara 3-3

Ambele tabere s-au declarat dezamăgite de rezultat, după meciul Oţelul Galaţi – FC Timişoara, scor 3-3.

Atât antrenorul gazdelor, Dorinel Munteanu, cât şi omologul său de la Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, au opinat că echipele lor meritau să câştige.

Ioan Sabău a declarat că echipa sa ar fi trebuit să câştige acest meci, după numărul ocaziilor de gol avute. „Este un semieşec, venisem la Galaţi să câştigăm. Am avut foarte multe ocazii, nu le-am fructificat, în timp ce Oţelul a ajuns la 3-1 cu trei goluri din patru ocazii. Golurile noastre de pe final trebuiau să vină mai devreme, la 0-0 şi la 2-1 am avut multe oportunităţi irosite prea uşor. Acest egal mă mulţumeşte doar prin prisma faptului că am egalat în minutul 90”, a declarat Sabău.

Antrenorul echipei timişorene  a adăugat că este nemulţumit de  randamentul jucătorilor săi care jucaseră mai puţin până la această partidă. „Am apelat şi la ceilalţi jucători, care au pretenţii şi contracte foarte bune. Însă, au făcut greşeli inadmisibile pentru acest nivel, al unei echipe care are pretenţia să câştige campionatul”, a mai spus Sabău.

Dorinel: „Sunt mai supărat ca la o înfrângere”

Dorinel Munteanu, antrenorul formaţiei gălăţene, a declarat că jucătorii săi l-au dezamăgit prin lipsa de concentrare de pe final, când Oţelul a fost egalată.
„După un meci pierdut, nu aş fi fost atât de supărat. Am avut victoria la îndemână, am avut ocazii să facem chiar 4-1 şi să închidem meciul, dar s-a ajuns să fim egalaţi în ultimele minute. Am pierdut două puncte mari, pe naivitatea şi lipsa de concentrare a jucătorilor mei. Nu sunt permise asemenea greşeli când adversarul este groggy şi abuzează de mingi lungi. Apelasem la jucători cu experienţă pentru acest final, dar degeaba, tot nu am reuşit să ţinem de rezultat”, a spus Dorinel Munteanu.

Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a spus că în ciuda rezultatului, este mulţumit de echipa sa: „A fost vorba doar de ghinion. Să vedem şi partea plină a paharului, echipa a jucat fotbal frumos, dar fotbalul este uneori foarte nedrept. Important este că la Galaţi creşte o echipă foarte tânără care joacă fotbal adevărat”.

Marcatorul primelor două goluri ale echipei gălăţene, Mircea Axente, a spus că nu se poate bucura pentru dubla reuşită în faţa formaţiei care l-a împrumutat la Oţelul.
"Mare păcat că am făcut doar un  egal, după un meci pe care l-am controlat de la un capăt la altul. Sunt împrumutat de Timişoara, dar acum sunt jucător la Oţelul, îmi fac datoria aici şi sunt extrem de supărat că nu am învins", a spus Axente.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite