(UPDATE) Nebunie la Galaţi înaintea meciului Oţelul – Universitatea Craiova! Se joacă cu casa închisă, s-au vândut toate cele 11.00 de bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interes major la Galaţi pentru meciul de fotbal din această seară dintre Oţelul şi Universitatea Craiova, din etapa a 30-a a Ligii I, care se va disputa cu începere de la ora 21.30.

UPDATE, ora 16.00: Oţelul - U. Craiova se joacă cu casa închisă. S-au vândut toate biletele!

UPDATE, ora 14.00: Până la ceastă oră s-au vândut 10.500 de bilete, mai sunt disponibile doar 500

UPDATE, ora 13.30: Dragos Ghiuţă, director de marketing, a precizat că se va suplimenta numărul de bilete scoase la vânzare cu încă 1.000: „În total vor fi vândute 11.000 de bilete, am cerut şi am obţinut acordul Jandarmerie să putem vinde şi pentru locurile din sectorul de rezervă"

Faptul că acest meci reprezintă un eveniment aşteptat de peste un deceniu de fanii gălăţeni, cel al inaugurării instalaţiei de nocturnă la o partidă oficială, dar şi importanţa foarte mare a partidei în încercarea echipei lui Dorinel Munteanu de a câştiga primul titlul de campioană din istoria fotbalului gălăţean, au dus la formarea de cozi la casele de bilete încă de dimineaţă.
S-au înregistrat vânzări record pentru Oţelul, care va juca cu casa închisă în această seară. La ora 13.00, cu mai bine de opt ore înaintea orei de începere a jocului, se vânduseră 9.000 de bilete şi mai erau disponibile doar 1000 de tichete. Pe lângă aceste 10.000 de bilete, alte 1.500 de locuri din stadion sunt rezervate pentru cei care au cumpărate abonamente.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite