Nebunie la casele de bilete. În două ore s-au vândut toate biletele pentru marele derby de duminică Oţelul-Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galaţiul va fi cu mic cu mare la marele meci de duminică, ce poate aduce pe malul Dunării primul titlu de campioni. Absolut toate biletele puse în vânzare azi au fost epuizate

Biletele la meciul Oţelul-Poli Timişoara de Duminică s-au vândut ca pâinea caldă. Mai exact, în două ore, au fost achiziţionate absolut toate biletele.
Dragoş Ghiuţă, director de marketing al FC Oţelul Galaţi, a declarat:

„Cele 10.000 de bilete s-au vândut imediat. La cei care au achiziţionat bilete se adaugă cei aproximativ 1.750 de abonaţi ai clubului, dar şi cei 400 de spectatori veniţi din partea Politehnicii Timişoara".

image

Unul dintre casierii clubului a încercat să vândă bilete la suprapreţ, însă şefii Oţelului s-au sesizat imediat, iar omul s-a ales cu dosar penal.

„Clubul Oţelul se delimitează de astfel de practici, iar spectatorii trebuie să înţeleagă că niciodată Oţelul nu va vinde bilete la preţ mai mare decât cel înscris pe tichete", a mai declarat Dragoş Ghiuţă.

În aceatsă după amiază s-au pus în vânzare numai locurile de la tribuna a II a şi de la cele două peluze, tichetele de la Tribuna I fiind păstrate exclusiv pentru abonaţi.

„Abonaţii au avut posibilitatea de a-şi achiziţiona câte trei bilete, la tribuna I", ma mai spus oficialul Oţelului.

image

Conform surselor din cadrul IJJ Galaţi, pentru meciul de duminică se vor mobiliza 400 de oameni din cadrul Jandarmeriei, Poliţiei şi Poliţiei Locale. Este de menţionat faptul că 21 de suporteri ai Politehnicii şi nouă ai Oţelului au accesul interzis pe stadion.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite