Nati Meir a riscat libertatea fiului său, ca să-şi plătească datoriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nati Meir a fost condamnat de instanţa Tribunalului Bucureşti
Nati Meir a fost condamnat de instanţa Tribunalului Bucureşti

Ajuns în sapă de lemn, Nati Meir şi-a băgat băiatul în afaceri dubioase ca să facă rost de bani

Avocata lui Or Meir susţine că îl reprezintă în instanţă gratuit, deoarece tatăl său, nu ar mai avea bani nici pentru a-şi plăti facturile la curent şi gaze.

După ce Or Meir, unicul fiu al fostului candidat la preşedenţia României, a primit un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile din partea judecătorilor gălăţeni, au început să iasă la iveală dedesubturile care au dus la trimiterea sa după gratii.

Conform avocatei sale, Violeta Podolianu, tânărul a ajuns în puşcărie în urma unui denunţ, din partea fiului Georgetei Crăiţă, femeia care l-a „înfundat" şi pe Sever Teodorescu, avocatul clanului Geamănu.

Nati a intrat în contact cu fiul acestei femei, dacă nu mă înşel. Probabil că el a considerat că aşa poate face rost de bani pentru a-şi plăti toate datoriile", a povestit Violeta Podolianu, apărătoarea lui Or Meir.


„Vina este în totalitate a lui Nati! Nu trebuia să facă lucrul ăsta !", a mai afirmat aceasta.

Conform Violetei Podolianu, familia fostului deputat PRM nu mai are niciun ban, soţia lui Nati Meir fiind nevoită să plece în Israel pentru a-şi găsi de muncă. „Nati a vrut probabil să-şi aducă soţia acasă, să-şi plătească datoria la gaze, pentru că i-a fost sistată furnizarea utilităţilor şi să-i asigure bani de buzunar lui Or", a explicat avocata.

Deşi, atât fiul, cât şi soţul său sunt încarceraţi, soţia lui Nati Meir nu poate veni în România, deoarece nu dispune de banii necesari pentru un bilet de avion.


Violeta Podolianu susţine că nu există nicio legătură între arestarea lui Or Meir şi cea a avocatului clanului Geamănu, Sever Teodorescu.

„Nu cred că Nati îl cunoştea pe Teodorescu. De altfel, Nati Meir era deja în puşcărie în momentul în care a fost arestat Sever Teodorescu", a mai spus aceasta.

Nu cere onorariu

În cursul săptămânii viitoare, instanţa gălăţeană va lua o decizie în ceea ce priveşte recursul înaintat de apărătoarea lui Or Meir, care îşi doreşte să obţină pentru clientul său măcar interdicţia de a părăsi localitatea.

Violeta Podolianu susţine că, deoarece familia Meir a rămas fără absolut niciun ban, îl va reprezenta pe Or în instanţă fără a-i pretinde onorariu.

„Nu am cum să îi cer bani, în acest moment. Sunt mai jos de fundul sacului, nici nu mai au după ce bea apă". Reamintim că Or Meir este acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la cumpărare de influenţă, ambele în formă continuată.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite