Galaţi: “Se întorc românii acasă”, pentru a treia oară la Muzical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: “Se întorc românii acasă”, pentru a treia oară la Muzical
Galaţi: “Se întorc românii acasă”, pentru a treia oară la Muzical

Teatrul Muzical Nae Leonard vine cu o nouă ofertă diversificată, numai bună pentru un sfârşit de săptămână plăcut.

În această seară, de la ora 18.00, se joacă “Săracu’ Gică”, în regia lui Gheorghe V. Gheorghe. Iubitorii de muzică bună şi nu numai, trebuie să ştie că este o comedie savuroasă, un prilej de a rememora melodii vechi şi de a simţi parfumul unei epoci demult apuse.

Sâmbătă, tot de la ora 18.00, gălăţenii sunt chemaţi la o porţie de divertisment: “Se întorc românii acasă!”, un spectacol regizat de directorul “muzicalului”, Florin Melinte. O comedie savuroasă cu replici acid-umoristice, un prilej de destindere pe ritmuri muzicale atractive.

Din nou la operă!
Cea de-a doua săptămână de stagiune simfonică de la Teatrul Muzical aduce cu ea o nouă operă celebră: „La Boema”, de Giacomo Puccini, sub bagheta dirijorului Gheorghe Stanciu.

  “Puccini a compus cu multă pasiune această operă. Marele compozitor a afirmat atunci când a terminat lucrarea, că a avut senzaţia că <>”, spune directorul artistic al teatrului, Laura Sava. Elanul romantic şi generozitatea muzicală transformă întreaga operă într-un emoţionant poem de dragoste. Spectacolul de duminică seara este în limba italiană şi supratitrat “live” în limba română.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite