Galaţi: "Muzeu" de rable în buricul târgului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: "Muzeu" de rable în buricul târgului
Galaţi: "Muzeu" de rable în buricul târgului

Din punct de vedere imobiliar, Ţiglina I se numără printre zonele scumpe din oraş. Şi asta, deoarece vegetaţia bogată dintre blocuri compensează vechimea acestora. Din păcate, priveliştea edilitară este urâţită de autovehiculele vechi, abandonate pe domeniul public.

Un Oltcit, de culoare albă, rugineşte în parcarea situată în faţa Liceului Mihail Kogălniceanu. Maşina se află într-o stare jalnică. Chiar dacă tăbliţele cu numere de înmatriculare încă se mai află la locul lor, e limpede pentru oricine că autoturismului i-a expirat de mult termenul de folosinţă.

„Relicva” nu mai este utilizată de mult ca mijloc de transport. Ea are totuşi acum un dublu rol: loc de joacă pentru copiii din cartier şi adăpost pentru animalele fără stăpân din zonă.

image



Maşina se află în starea asta de mult. Nu ştiu cine este proprietarul ei şi nici de când nu a mai ieşit din parcare. Copiii se joacă aici în fiecare seară. Dacă e să ne luăm după acest aspect, putem spune că maşina reprezintă ceva bun. Micuţii din cartier nu au prea multe locuri de joacă. Probabil acesta este motivul pentru care Primăria o lasă aici”, ne-a spus Nela Stamate.

Reprezentanţii municipalităţii susţin că nu pot face mare lucru împotriva celor care îşi abandonează maşinile pe străzile oraşului. Primarul Dumitru Nicolae se scuză spunând că multe dintre maşinile părăsite aparţin „căpşunarilor”, care nu mai pot fi contactaţi de autorităţi.
 

image



Este complicat. Trebuie să îl găsim pe proprietari. Ăla, când vine în ţară, spune  că maşina nu a fost niciodată părăsită. Nu este vina noastră că procedurile sunt greoaie”, a explicat edilul Galaţiului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite