Duminică seară, la grădina de vară a Teatrului Muzical "Nae Leonard", spectacolul „Mozaic muzical”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea week-end al stagiunii estivale de la "Muzical" este rezervat muzicii de toate genurile . Spectacolul este prezentat de actorul Paul Buţa, cel care promite gălăţenilor divertisment de calitate.

După ce săptămâna trecută a deschis stagiunea estivală din acest an cu un super-concert „Viva Verdi", artiştii Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galaţi au pregătit o nouă surpriză gălăţenilor. Melomanii sunt aşteptaţi duminică seară, de la ora 19.30, la un spectacol de divertisment intitulat sugestiv „Mozaic muzical".

În cele două ore de spectacol vor urca pe rând pe scenă Cristina Diaconu, Luminiţa Vologa, Mariana Pisică, Emilia Savu, Anton Mihail şi Ionuţ Negrişanu. Nu vor lipsi orchestra de revistă din cadrul Teatrului muzical gălăţean, sub bagheta maestrului Marius Răducanu, şi nici baletul teatrului.

„Este un adevărat spectacol de divertisment, dar numai divertisment muzical. Vom avea muzică uşoară, dar şi populară. Cover-uri din toate timpurile, de la melodii vechi până la cele actuale. Sperăm ca oamenii să guste din plin distracţia", spune prezentatorul spectacolului, actorul Paul Buţa.

Iubitorii muzicii şi divertismentului vor putea vedea şi noua scenă de curând modernizată şi dotată cu aparatura necesară unui adevărat teatru de vară.
„Propunem gălăţenilor o seară antrenantă şi reconfortantă în compania orchestrei de revistă şi a soliştilor noştri. Spectacolul cuprinde numere muzicale de un real succes, unele adevărate şlagăre. Subiectul ne îndeamnă la vacanţă şi la bună dispoziţie", spune la rândul ei Laura Sava, consilier artistic în cadrul Teatrului Muzical "Nae Leonard".

Spectacolul începe la ora 19.30 şi se va desfăşura în grădina „Leonard". Preţul unui bilet întreg este de 10,6 lei. Pensionarii, elevii şi studenţii plătesc jumătate din preţul unui bilet întreg.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite