Motanul Încălţat vine să-i salute pe micuţi direct de pe scenă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa de păpuşari de la "Gulliver" a pregătit pentru duminică dimineaţă, de la ora 10.00 spectacolul "Motanul încălţat" - o adaptare după Charles Perrault.

Piesa "Motanul încălţat" este o adaptare după Charles Perrault şi a avut premiera vara trecută.

Povestea motanului trebuie cunoscută de fiecare generaţie de copii, aşa că regizorul piesei - Daniel Stanciu - alături de echipa de păpuşari de la Galaţi a încercat o noua abordare.

O combinaţie inspirată între jocul actoricesc, mască şi păpuşă va arăta tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când părinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi răi moştenesc toată averea, iar tu rămâi singur, doar cu un motan", spunea Daniel Stanciu la premiera din luna mai.

„Motanul Încălţat" este un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet, care pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, foloseşte şi tehnica proiecţiei digitale. Esenţa fiecărei întâmplări este un mesaj, iar caracterul fiecărui personaj câştigă expresivitate prin caricaturizare.

Umorul spumos al replicilor şi întâmplările pline de haz prin care trec mezinul nedreptăţit de soartă şi năzdrăvanul său motan, în drumul lor spre bogăţie şi fericire, captivează în egală măsură atât copiii cât şi adulţii, ce-şi amintesc cu nostalgie de vârsta poveştilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite