Galaţi: Moldovenii ascund ţigările în pneuri ca să le treacă peste graniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Moldovenii ascund ţigările în pneuri ca să le treacă peste graniţă
Galaţi: Moldovenii ascund ţigările în pneuri ca să le treacă peste graniţă

Peste 3.000 de pachete de ţigări au fost descoperite la frontiera gălăţeană în pneurile a două maşini din Republica Moldova     

Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier  s-a prezentat pe sensul de  intrare  în  ţară, cetăţeanul moldovean, Alexei S. în vârsta de 25 ani, care conducea un autoturism marca ”VAZ”, înmatriculat in Republica Moldova.
  

În timpul controlului specific, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate, în pneurile autoturismului, cantitatea de 392 pachete ţigări, marca ”M.T.” cu timbru R. Moldova.

Ttot în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier  s-a prezentat pe sensul de  intrare  în  ţară, cetăţeanul moldovean, Stepan C. în vârstă de 60 ani, care conducea un autoturism marca ”Opel”, înmatriculat în Republica Moldova.


În timpul controlului specific, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate, tot în pneurile autoturismului, cantitatea de 800 pachete ţigări, marca ”Plugarul”, în valoare de aproximativ 1700 lei, cu timbru R.Moldova.

Polişistii de frontieră au stabilit că cei doi bărbaţi doreau să introducă ţigările în România pentru a le comercializa pe piaţa neagră din mun. Galati.

Autoritatea  vamală a dispus, în ambele cazuri, ridicarea în vederea confiscării a celor 1192 pachete ţigări, în valoare de peste 3350 lei, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5 000 lei fiecare.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite