Modificare de preţ: Paşaportul electronic va costa 244 lei, iar cel temporar 84 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma aplicării prevederilor Ordonanţei de urgenţă nr. 58/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi alte măsuri financiar fiscale, prin care cota TVA a fost modificată de la 19 la sută la 24 la sută, SC Imprimeria Naţională SA a comunicat noile preţuri ale acestor documente de călătorie.

Astfel, paşaportul electronic simplu va costa 244 lei (preţ vechi 234 lei), iar paşaportul temporar va costa 84 de lei (preţ vechi 80 de lei).

Preţurile intră în vigoare începând cu 2 iulie 2010. Chitanţele CEC emise anterior acestei date vor fi luate în considerare şi se vor elibera documentele fără nici o diferenţă de plată.

Precizăm că acestea reprezintă costul documentelor, pentru emiterea cărora se mai adaugă 38 de lei taxa consulară pentru paşaportul electronic simplu şi 138 de lei pentru paşaportul temporar (38 de lei reprezentând taxa consulară şi 100 de lei tarif suplimentar).

Paşaportul electronic simplu este eliberat în termen de 30 de zile şi este valabil cinci ani (trei ani în cazul minorului cu vârsta sub 6 ani), iar cel temporar este eliberat în cel mult trei zile lucrătoare şi este valabil 12 luni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite