Modalitate inedită de acţiune la hoţii din Galaţi. Infractorii îngropau bucăţile de cale ferată furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

30 de metri de şină au fost găsite de jandarmi la Mălina. Oamenii legii au fost şocaţi de modul în care fierul fusese tăiat şi ascuns. Hoţii nu au fost prinşi.

Surpriză de proporţii pentru o patrulă de jandarmi gălăţeni care-şi făcea rondul prin zona localităţii Smârdan. La aproximativ 700 de metri în spatele Gării Mălina au fost găsite 30 de bucăţi de şină de cale ferată, fiecare de un metru lungime cu greutatea totală de peste 1.700 de kilograme. Bucăţile de şină era încărcate într-o Dacie papuc şi urmau să fie transportate la un centru de fier vechi.

Hoţii au reuşit să fugă de la faţa locului, iar jandarmii nu au găsit nici urmă de om în zonă. Interesant este modul de acţionare al hoţilor. Aceştia tăiau bucăţi din şină şi le ascundeau într-un puţ adânc de aproximativ zece metri. După câteva zile de aşteptare, în care studiau terenul, scoteau bucăţile de fier cu ajutorul unor şufe (cablu de sârmă) legate de un autoturism.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite