Moaştele Sf. Ap. Andrei şi ale Sf. Nectarie au fost duse la spitalul judeţean, pentru bolnavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacienţii spitalului judeţean s-au închinat la moaştele sfinţilor, acestea fiind duse prin saloane de către un sobor de preoţi, după terminarea slujbei.

Bolnavii internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă au avut astăzi ocazi să se închine la moaştele Sf. Ap. Andrei şi ale Sf. Nectarie. După slujba de Sf. Maslu, care a avut loc dimineaţă în holul spitalului, soborul format din 14 preoţi, a mers prin saloane cu sfintele moaşte. Ca şi în anii trecuţi, preoţii vin în săptămâna sărbătorilor Galaţiului, la spitalul judeţean pentru a oficia o slujbă, spre binele pacienţilor.

„Noi venim în întâmpinarea bolnavilor cu puterea şi lucrarea lui Hristos, prin sfinţii lui. Astăzi este un prilej de bucurie pentru această instituţie, deoarece am venit cu sfintele moaşte ale Sf. Ap. Andrei şi cele ale Sf. Nectarie. Îi îndemnăm pe toţi să se implice în activitatea misionară pe care fiecare creştin trebuie să o aibă, aceea de a veghea la căpătâiul aproapelui nostru care este în suferinţă”, a declarat părintele Ionel Rotaru, consilierul social din cadrul Arhiepiscopiei „Dunărea de Jos”.
 
Preoţii nu se  tem de gripa porcină

Cu ocazia acestui eveniment, conducerea spitalului a împărţit măşti de protecţie împotriva virusului gripal, tuturor preoţilor prezenţi la slujbă. În acelaşi timp, feţele bisericeşti nu cred că va fi afectată acţiunea lor, de către virusul gripal.

„Nu afectează în niciun fel misiunea nosatră, pentru că noi venim cu puterea şi lucrarea lui Dumnezeu, care a venit să-i tămăduiască pe bolnavi. Acolo este vindecare, de aceea nu trebuie să ne temem şi trebuie să fim biruitori”,a mai spus părintele Ionel Rotaru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite